font temalar kısmında yazı tipleri kısmında görünmüyor .
orjinal dosyası olan ttf dosyasını atar mısın =?
orjinal dosyası olan ttf dosyasını atar mısın =?
teşekkürlerHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
DahiliDepolama/Huawei/Themes klasörü içine atınız.
[Gizli içerik]
Şifre: jackinlove
TeşekkürlerHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
BakalımHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
Huawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
JjHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
Emeğe saygı böle cevaptan geçer
TyHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
Huawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]merhaba
tskHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
teşekkürlerHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
TeşekkürHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
deneyelimHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]
TeşekkürlerHuawei mate serisi için İos işletim sistemi yazı tiplerinden biri olan SanFranciscoDisplay-Regular adlı font dosyasını paylaşıyorum. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle..
![]()
[Gizli içerik]