Rehber Huawei Mate 20 Lite Güncelleme Bilgilendirmesi.

farkettim en azından güvenlik güncellemeleri çift sim karttan bikaç gün sonra geliyordu tek sim olanlara umarım bu da öyle bi jest olarak gelir :)
Merak ettiğim kısım görev sonlardıma ekranı aynı eskisi gibi sağa kaydırmalı mı yoksa yukarı atarak kapatılabiliyormu ?

sordum bakalım ne cevap verecek :) en çok beklediğim always on display di o da bizde olmuyormuş ekrandan kaynaklı. SS de atmış vatandaş
Bende merak ediyordum ama always on display gelmeyeceğini biliyordum beta videosunda denk gelmedim son açık uygulamaları kapatmayada denk gelmedim en çok merak ettiğim bu malesef :)

o zaman bizek beklemek kaldı bir başka bahara yani! zaman herşeyin ilacı.

Ben dayanamadım ve telefonu satıp iphone 6s plus aldım. Telefoncunun söylediğine göre mate 20 lite elinden çıkarmak isteyen çok kişi oluyormuş. İkinci el fiyatları da yerlerde tabi bu nedenle. Ben kafa kafaya takas ettim iki telefonu. Umarım güncelleme çabuk gelir ve sorunlarınıza çözüm olur. Ben Honor ve diğer benzeri huawei cihazlarda 9 güncellemesi ile karşılaştığım sorunların çözülmediğini görünce apple a dönme kararı aldım.

Ben dayanamadım ve telefonu satıp iphone 6s plus aldım. Telefoncunun söylediğine göre mate 20 lite elinden çıkarmak isteyen çok kişi oluyormuş. İkinci el fiyatları da yerlerde tabi bu nedenle. Ben kafa kafaya takas ettim iki telefonu. Umarım güncelleme çabuk gelir ve sorunlarınıza çözüm olur. Ben Honor ve diğer benzeri huawei cihazlarda 9 güncellemesi ile karşılaştığım sorunların çözülmediğini görünce apple a dönme kararı aldım.
Bende öyle yapacağım sanırım