- Cihaz
- P20 Lite
İşteyim eve geçince bakacam dosya vardı silmiştim yeniden indirecem o zaman konuya yazarımHocam baktınızmı
İşteyim eve geçince bakacam dosya vardı silmiştim yeniden indirecem o zaman konuya yazarımHocam baktınızmı
daha öncede belirttim birebir tecrübe etttiğim bir durum değil ane-lx2 c636 değilde ane-lx1 cihaz olsaydı room root twrp veya bootloder kilidi benzeri bir sorun olsaydı her türlü yardımcı olurdum gerekirse uzaktan bağlantı programlarıylada destek verirdim dosyayı indirdim baktım bu konuda cok yardımcı olamam sadece anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calışıyorum o yuzden ayrıntı veremıyorumHemen deniyeceğim olmazsa uzaktan bağlantı olarak yardımcı olurmusunuz
Hocam bana özelden ulaşabileceğim insta gram hesabını atarmısınızdaha öncede belirttim birebir tecrübe etttiğim bir durum değil ane-lx2 c636 değilde ane-lx1 cihaz olsaydı room root twrp veya bootloder kilidi benzeri bir sorun olsaydı her türlü yardımcı olurdum gerekirse uzaktan bağlantı programlarıylada destek verirdim dosyayı indirdim baktım bu konuda cok yardımcı olamam sadece anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calışıyorum o yuzden ayrıntı veremıyorum
daha öncede belirttim birebir tecrübe etttiğim bir durum değil ane-lx2 c636 değilde ane-lx1 cihaz olsaydı room root twrp veya bootloder kilidi benzeri bir sorun olsaydı her türlü yardımcı olurdum gerekirse uzaktan bağlantı programlarıylada destek verirdim dosyayı indirdim baktım bu konuda cok yardımcı olamam sadece anladığım kadarıyla yardımcı olmaya calışıyorum o yuzden ayrıntı veremıyorum
Çalışıyorum sürekli müsait olamıyorum şu an ki derleme numaranız nedir müsait olunca konuyu takip edin yardımcı olabilirimBanada Yardım Edebilirmisin Lütfen Benimde C636 Bi Türlü Yapamadım
Çalışıyorum sürekli müsait olamıyorum şu an ki derleme numaranız nedir müsait olunca konuyu takip edin yardımcı olabilirim
ANE-LX2 8.0.0.12(C636)
Şuan YapıyorumYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.burdaki dosyayı indirin içinde adım adım detaylı anlatimi var bu işlem için PC olması lazım telde hisuite programı var ise silin pc de hisuite programı silin dosyadaki hisuite sürümünü indirin takildiginiz yer olursa burdan yazin yardımcı oluruz. Not:dosya şahsıma ait değildir
Benim Pc Bağlanıp Yardımcı OlurmusunYou do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.burdaki dosyayı indirin içinde adım adım detaylı anlatimi var bu işlem için PC olması lazım telde hisuite programı var ise silin pc de hisuite programı silin dosyadaki hisuite sürümünü indirin takildiginiz yer olursa burdan yazin yardımcı oluruz. Not:dosya şahsıma ait değildir
Firmware finder uygulamasını PC ye indirmeniz dosyanın içinde yok yanılmıyorsam .Benim Pc Bağlanıp Yardımcı Olurmusun
Tamam 9 Dan Sonra Haber Verirmisiniz İnstagramdan İnsta Adınızı Yazın Yazarım OradanFirmware finder uygulamasını PC ye indirmeniz dosyanın içinde yok yanılmıyorsam .
,işteyim şu an uzaktan destek verecek durumda değilim 9 dan sonra ancak