- Cihaz
- Mate 20 Lite
benim ki 865 ile başlıyor , bana da gelmediİmei 869 ile olanlar almadı benim ki böle başlıyor
Son düzenleme:
benim ki 865 ile başlıyor , bana da gelmediİmei 869 ile olanlar almadı benim ki böle başlıyor
9 da bana geç gelmişti yine aynı olacakbenim ki 865 ile başlıyor , bana da gelmedi
ne kadar geç aldınız 9'u , ben cihazı yeni aldım huawei yabancısıyım9 da bana geç gelmişti yine aynı olacak
Yani aynı bu şekilde dağıtıma başlandı dedikten 15 gün sonra Aralık içinde alır tüm cihazlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşım ilk dağıtıma başladığı anda güncellemeyi hemen aldı bazı imei ler hemen alıyorne kadar geç aldınız 9'u , ben cihazı yeni aldım huawei yabancısıyım
Herkes para veriyor telefonu al kaçak kullan sonra güncelleme bekleyenler varya bunlar hırsız kimse kusura bakmasın biz para verdik vergi verdik onlar zaten almasınlar almayı da hak etmiyorlarGelir gelir imei atmadıysaniz![]()
büyük bir sabırsızlık ile bekliyorumYani aynı bu şekilde dağıtıma başlandı dedikten 15 gün sonra Aralık içinde alır tüm cihazlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşım ilk dağıtıma başladığı anda güncellemeyi hemen aldı bazı imei ler hemen alıyor
Gelir kardeşim biraz sabır hicare üzerinden online destek birimlerinden son durumu alabilirsin.büyük bir sabırsızlık ile bekliyorum
bundan sonra Harmony OS 'da alsa ne güzel olur cihazGelir kardeşim biraz sabır hicare üzerinden online destek birimlerinden son durumu alabilirsin.
Bunu da zaman gösterecek tahmin edecek olursam işletim sistemi daha oturacak yani uzun vade bakacaz ama hiç sanmıyorum p30 dan alta almazbundan sonra Harmony OS 'da alsa ne güzel olur cihaz
çıkan haberlere göre 2020 yılında telefonlara verilecekmiş. Ama hangi modeller belli değilBunu da zaman gösterecek tahmin edecek olursam işletim sistemi daha oturacak yani uzun vade bakacaz ama hiç sanmıyorum p30 dan alta almaz
Evet bakalım şöyle birşey vwr benim nazarımda telefonu fazla elinde tutmucaksın şimdi bunu biliyoruz güncelleme alan telefonun piyasası iyi olur.bmle her yeni güncellemeyi vermezler mantık olarak yeni telefonlar yeni donanımlar yeni yazılımlarçıkan haberlere göre 2020 yılında telefonlara verilecekmiş. Ama hangi modeller belli değil
ben yıllardır Apple'cı olduğum için bu Android mantığı bana biraz farklı geliyorEvet bakalım şöyle birşey vwr benim nazarımda telefonu fazla elinde tutmucaksın şimdi bunu biliyoruz güncelleme alan telefonun piyasası iyi olur.bmle her yeni güncellemeyi vermezler mantık olarak yeni telefonlar yeni donanımlar yeni yazılımlar
Evet Apple 2.el piyasası ondan yüksek yazılım 5 sene önceki telefonlar alıyor ama android piyasası tamamen farklı bir android işletim sistemini Apple hariç her telefon kullanıyor. Huawei yeni işletim sistemini çıkarırsa iphone gibi olur bu da büyük birşeyben yıllardır Apple'cı olduğum için bu Android mantığı bana biraz farklı geliyor
umarım bu android 10 çabuk gelir de diğerini beklerizEvet Apple 2.el piyasası ondan yüksek yazılım 5 sene önceki telefonlar alıyor ama android piyasası tamamen farklı bir android işletim sistemini Apple hariç her telefon kullanıyor. Huawei yeni işletim sistemini çıkarırsa iphone gibi olur bu da büyük birşey