haber Mate 20 lite EMUI 10 DAĞITIMI BAŞLADI.

Bende pc yok olanlar
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
ki adımları takip ederek güncellemeyi yükseltebilirler.

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
..
Kesinlikle bunu dikkatlice denemenizi tavsiye ederim. Zira sizdeki derleme Numarası aynı olmayan rom cihazını açılmaz hale getirebilir. Örnek benim cihazım c432e3r1p1 gibi birçok arkadaşında böyle olması muhtemel ve oradaki romlar farklı sürüm.

Hicare'den güncelleme direk yazılım güncellemesine giderken şimdi bu şekilde oldu. Gelişme var

RiBEEU.jpg
Ben de aynı şekilde.

Kesinlikle bunu dikkatlice denemenizi tavsiye ederim. Zira sizdeki derleme Numarası aynı olmayan rom cihazını açılmaz hale getirebilir. Örnek benim cihazım c432e3r1p1 gibi birçok arkadaşında böyle olması muhtemel ve oradaki romlar farklı sürüm.
Aynı sürüm olsa da riske gerek yok. Sabretmek en güzeli.

Kıymetli dostlar merhaba.bugün 15.35 itibarıyla bana da güncelleme geldi.
öncelikle 10 megabaytlık küçük bir yama ve daha sonra 3-4 kez kontrol ettiğimde emui 10 güncellemesi geldi.şu an kuruyorum. bilginize sunarım.

Benimde sürüm numaram aynı. Acaba bendeki turkcell sürümümü işi bozuyor. Geçen güncellemede böyle olmuştu.
Bende geçen sürümde aynıydı sıfırlayarak almıştım şimdi sıfırlıcam almayacak o yüzden girmek istemiyorum. Şuan Vodafone kullanıyorum ama turkcell yazılımı var. Sıfırlamak gerekli bence o zaman gelecek belki bu akşam yaparım

Bende geçen sürümde aynıydı sıfırlayarak almıştım şimdi sıfırlıcam almayacak o yüzden girmek istemiyorum. Şuan Vodafone kullanıyorum ama turkcell yazılımı var. Sıfırlamak gerekli bence o zaman gelecek belki bu akşam yaparım
Erecovery diye bir mod vardi nasil yapildigini tam olarak hatirlamiyorum ama o sekilde de geldigi soyleniyor guncellemenin.

Arkadaşlar güncellemeyi yükledim.Değişen hiçbir şey yok.Sadece koyu modu gelmiş.Zaten Google play store'da bulacağınız uygulamayla koyu renk tema kullanabiliyorsunuz.Birde uygulama çekmecesi düğmesi kaybolmuş,yukarı çektiğinizde uygulamalar geliyor.Hepsi bu.Telefonun arayüzü mi telefonlar ile birebir aynı hale gelmiş.İyi akşamlar

Arkadaşlar telefonu sıfırladım değişen hiç bişe olmadı olay yine aynı güncelleme yok artık çok ta takılı kalmıyorum.

Arkadaşlar telefonu sıfırladım değişen hiç bişe olmadı olay yine aynı güncelleme yok artık çok ta takılı kalmıyorum.
Bende de Turkcell güncellemesi yüklü. Sıfırlama fayda etseydi ben de yapacaktım. Beklemeye devam o halde. Bir değişiklik olursa bilgilendirirsiniz.

Tam Sürüm güncelleme tarihi : Ocak 2020

NOT : Kesin bilgidir..
Ayrıca şuan güncelleme alan arkadaşlar beta kararlı sürüm almaktadırlar.