P10 Plus eRecovery Problemi!

serenite

Yeni Üye
Cihaz
P10 Plus
Herkese Merhabalar,

P10 Plus telefonum var. Hiçbir problemi yokken sabah kalktıgımda telefonu elime aldım ve eRecovery sayfasının açık olduğunu gördüm. Ne yaptıysam işe yaramadı. Wipe/Factory Reset denedim. Kendi sunduğu seçenek Download Latest Version and Recovery seçeneğini yaptım denedim yine olmadı. Mesela telefon 1 kere kendine geldi sıfırladıktan sonra herşeyimi kurdum kenara koydum 1 saat sonra kendi kendine yine kapanıp açılmaya başladı sürekli yine eRecovery sayfasına girmeye başladı. Bugün Huawei teknik servisine gittim telefonu gösterdim. Anakart değişimi yapılması gerekiyoır ve telefon yurtdışı kayıtlı olduğu için burada anakart değişimi yapamıyoruz dedi. Garantisi bitmişti zaten parasını ödeyecektim fakat ona rağmen anakart işlemi yapamıyoruz dedi. Telefonu gözden çıkartmalımıyım o zaman dedim yani siz bilirsiniz dediler gönderdiler. Şimdi madem bu telefonu artık gözden çıkarıyoruz tamirde etmiyorlar var mı benim yapabileceğim birşey bu durumu ROM ile falan çözebilen?

Teşekkürler, Sağlıklı Günler...

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
İstanbul'da huaweilerden iyi anlayan ustalarımız var İstanbul'un neresindesiniz varsa yakınlarda bir usta sizi yonlendirebilirim rom konusuna gelince cihazın model ve derleme numaranisi nedir cihaza SD kart yöntemiyle stock rom yüklenebilir veya board yazılımi denenebilir

serenite

Yeni Üye
Cihaz
P10 Plus
Merhabalar,

İstanbul Eyüp' de oturuyorum. Telefona hard format attıktan sonra telefon açıldı 4 gün kullandım. Bugün yine kendiliğinden gitti. Ne yapsam karar veremedim. Anakartı sorunluysa neden 4 gün sorunsuz birşekilde çalıştı ve kendi kendine sonra yine gitti neye göre gidiyor geliyor çözmüş değilim. Tavsiyelerinize açığım rom atmak sorun giderir mi acaba diye merak ediyorum fakat anakartında gerçekten bir donanım arızası varsa da uğraşmak boşa diye düşünüyorum. Bu konudan iyi anlayan bir tamirci varsa en iyisi kendisine götürmek.

black_mask_13

Emui Expert
Destek Ekibi
Cihaz
P20 Lite
Merhabalar,

İstanbul Eyüp' de oturuyorum. Telefona hard format attıktan sonra telefon açıldı 4 gün kullandım. Bugün yine kendiliğinden gitti. Ne yapsam karar veremedim. Anakartı sorunluysa neden 4 gün sorunsuz birşekilde çalıştı ve kendi kendine sonra yine gitti neye göre gidiyor geliyor çözmüş değilim. Tavsiyelerinize açığım rom atmak sorun giderir mi acaba diye merak ediyorum fakat anakartında gerçekten bir donanım arızası varsa da uğraşmak boşa diye düşünüyorum. Bu konudan iyi anlayan bir tamirci varsa en iyisi kendisine götürmek.
Cihazınızın model ve derleme numarasına ayarlardan bakıp yazarmisiniz ona göre yazilim bakalim