- Cihaz
- P20 Lite
Lanet şey 3 ay sonra gelir banaGeldi mi
Lanet şey 3 ay sonra gelir banaGeldi mi
Yok ama gelirGeldi mi
Lanet şey 3 ayda sonra gelir yine :/Yok ama gelir![]()
Kasım 3 ay sonra gelecek amaAz once geldi
emuı 10 ne oldu hayal oldu galiba emuı 10 tartışmaları cıktığı gündne beri p 20 lite için karamsardım sanırım haklı cıktımLanet Kasım gelirse yazın 3 ayı geçmeden![]()
Çinde test yapılıyor bana sorsan gelir derim ama p 20 bi alsa bizimki belli oluremuı 10 ne oldu hayal oldu galiba emuı 10 tartışmaları cıktığı gündne beri p 20 lite için karamsardım sanırım haklı cıktım
bi ara huawei acıklama yaptı dendı p 20 lite emuı 10 almayacak diye doğru değilmi o haber yanı hala umut varmı diyorsunuz p 20 lite modeller sanırım lcd ekran olduğu için always on dısplay özelliğini desteklemıyorÇinde test yapılıyor bana sorsan gelir derim ama p 20 bi alsa bizimki belli olur
Türkiyeye 3 ayda toptan geliyor bizzat gördümFirmware finder yükledim ve şuan cihazda 9.1.0.257 kasım ayı güncellemesi yüklü. Meğerse mal gibi boşuna aylarca eylül güncellemesi beklemişiz
daha yenımı aldınız 257 güncellmesını ben gölge kodu değişikliği yaptığım için derleme numaramam değişmişti güncelleme alamıyordum orjinal bölge koduna dönünce 257 yi aldı bir kaç gün oldu alalı belki daha fazla güncelleme ne zaman gelmişti bilmiyorum tam olarakFirmware finder yükledim ve şuan cihazda 9.1.0.257 kasım ayı güncellemesi yüklü. Meğerse mal gibi boşuna aylarca eylül güncellemesi beklemişiz