K kingssword Yeni Üye Cihaz P20 Lite 19 Eyl 2019 #1 tema yükledim ama beğenmedim şimdi telefonun ana temasına nasıl geçiliyor bilmiyorum yardım lütfen (P20 lite)
tema yükledim ama beğenmedim şimdi telefonun ana temasına nasıl geçiliyor bilmiyorum yardım lütfen (P20 lite)
DeSWa Katılımcı Üye Huawei Üyesi Cihaz Mate 20 Lite 19 Eyl 2019 #2 kingssword' Alıntı: tema yükledim ama beğenmedim şimdi telefonun ana temasına nasıl geçiliyor bilmiyorum yardım lütfen (P20 lite) Genişletmek için tıkla ... Temalarıma gir en altta sağda ben yazar ona tıkla açılan sayfadan temalatıma gir yada en altta ön ayarlı temalardan birini seç
kingssword' Alıntı: tema yükledim ama beğenmedim şimdi telefonun ana temasına nasıl geçiliyor bilmiyorum yardım lütfen (P20 lite) Genişletmek için tıkla ... Temalarıma gir en altta sağda ben yazar ona tıkla açılan sayfadan temalatıma gir yada en altta ön ayarlı temalardan birini seç
K kingssword Yeni Üye Cihaz P20 Lite 19 Eyl 2019 #3 DeSWa' Alıntı: Temalarıma gir en altta sağda ben yazar ona tıkla açılan sayfadan temalatıma gir yada en altta ön ayarlı temalardan birini seç Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
DeSWa' Alıntı: Temalarıma gir en altta sağda ben yazar ona tıkla açılan sayfadan temalatıma gir yada en altta ön ayarlı temalardan birini seç Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim