Yardım P20 lite güncellenmiyor

Haataa verip duruyo baskan
Chaz Adi Hat
Model: ane
Derleme numarasi: system 8.0.0.046(oasv)
Imei:000000000000
Durum Boyle ne yazilimm yuklsem ayni
Cihazın derleme numarası bozulmuş düzeltmek lazım board yazılımi biraz sıkıntılı yoksa cihaz çöp olur elinizde hcu client varmi her şey degismiis

Cihazın derleme numarası bozulmuş düzeltmek lazım board yazılımi biraz sıkıntılı yoksa cihaz çöp olur elinizde hcu client varmi her şey degismiis
Hesap var ama kredi yok odemek için sifre mesaji gelecekk tel yok
Simdi usta ag sim kilidi acilis Google logosu Derleme imei filan eskisi gibi nasil duzelttiriz DC phoneixten update.app Ile yuklesem duzelirmi

Merhaba İyi günler sizlerden bir iylik isticektim benim huawei p20 lite telefonum var elimde ne yaptıysam günceleme gelmiyor hiçbir türlü en son siz bir arkadaşa yardım etmişsiniz aynı sorun bende olduğu için sizden bilgi almak istedim DERLEME NUMARAM system8.0.0.046(0CXB) VENDOR CONTY İNFO İSE vendor : hw
Country :meafnaf
Gerekli Dosyayı yolarmısınız rica etsem elimde bilgisayarım var Şimdiden Çok Teşekür ederim :)
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
bu linkteki yazılımı indirin indirdiğiniz yazılımın içinde sadece dload klasörünü olduğu gibi SD karta kopyalayın SD kartiniz yetersiz gelirse başka bir sd kart temin etmelisiniz dload klasörünü SD karta kopyaladiktan sonra konuya yazın gerisini anlatcam

Ben uygun yazılımın linkini atacağım bu işlem için PC ye bile ihtiyaç yok en az 8 GB bir SD kart ( hafıza kartı ) olması yeterli

ASLINDA HAFIZA KARTIM OLMADIĞI İÇİN PC VAR DEDİM HAFIZA KARTI OLMASA PC OLSA YETERLİ OLURMU ?
PC den yazılım atmak için box lazım sıradan kullanıcılar için en basit yöntem SD kart ,PC ve telefonun kendi dahili depolamasi olmuyor bu işlem için SD kart şart
cihazınız için uygun lazım burda yazılımı telefondanda PC den de indirebilirsiniz ama sonrasında SD karta kopyalamak lazım bir SD kart temin edin yazılımı indirin konuya yazın sonra ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacagim

PC den yazılım atmak için box lazım sıradan kullanıcılar için en basit yöntem SD kart ,PC ve telefonun kendi dahili depolamasi olmuyor bu işlem için SD kart şart
cihazınız için uygun lazım burda yazılımı telefondanda PC den de indirebilirsiniz ama sonrasında SD karta kopyalamak lazım bir SD kart temin edin yazılımı indirin konuya yazın sonra ne yapmanız gerektiği konusunda yardımcı olacagim
4
4GB LİK BİR HAFIZA KARTI YETERLİ OLUCAKMIDIR SİZCE ?

İndirmeyi PC den yapın indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü olacak sadece dload klasörünü olduğu gibi elinizdeki 4 GB hafıza kartına kopyalayın kopyalama işlemi başarılı olursa sorun yok olmazsa başka bir SD kart bulmanız gerekecek
teşekür ederim gidip sd card alıcam