Yardım P20 lite güncellenmiyor

İndirmeyi PC den yapın indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü olacak sadece dload klasörünü olduğu gibi elinizdeki 4 GB hafıza kartına kopyalayın kopyalama işlemi başarılı olursa sorun yok olmazsa başka bir SD kart bulmanız gerekecek
[/QUOTE
İndirmeyi PC den yapın indirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü olacak sadece dload klasörünü olduğu gibi elinizdeki 4 GB hafıza kartına kopyalayın kopyalama işlemi başarılı olursa sorun yok olmazsa başka bir SD kart bulmanız gerekecek
Ustam Telefonum Yurd Dışı İmeil ATırdım rootlu bir cihaz sorun olurmu imeili silinirmi ?

İmei ile ilgili herhangi bir sorun olmaz imei repair işlemi yapıldığını biliyorum zaten o yüzden derleme numarası değişmiş cihazın

İmei ile ilgili herhangi bir sorun olmaz imei repair işlemi yapıldığını biliyorum zaten o yüzden derleme numarası değişmiş cihazın
çok teşekür ederim bana verdiğiniz linkteki indirme çok yavaş normalde indirme hızım 30mb ublod hızı bu 400kb de iniyor kanser birşey :)

çok teşekür ederim bana verdiğiniz linkteki indirme çok yavaş normalde indirme hızım 30mb ublod hızı bu 400kb de iniyor kanser birşey :)
Biraz yavaş indirme yapıyor ama kaynak sağlam ben bütün kullandığım yazılımları nurdan indiriyorum bir sorun yaşamıyorum hızlı indirme programlari var ama ben kullanmıyorum şahsen

software instal failed ıncompatibiliy with current version please download the correct update pckage
İndirmeyi durdurup tekrar devam ettirebilirsiniz belki fark eder
software instal failed ıncompatibiliy with current version please download the correct update pckage
bu hatayı aldım yazılım yüklemesi iptal oldu acil dönüş yaparmısınız

İndirdiğiniz yazılımın içinde dload klasörü var sadece onu SD karta kopyalayacaksiniz SD kartın ve yazılımın resmini atabilirmisiniz
1] : Boyutu 8 GB dan daha büyük bir SD kart hazırlayalım. Kartın yazma ve okuma hızı Class 10 olsa iyi olur. Huawei cihazları hafıza kartı ayırmaktadır. Onun için yazılım doğru olduğundan eminseniz ve yükleme yapılmıyorsa o zaman hafıza kartı değiştirip deneyin.

2]: SD kartını Xfat olarak biçimlendirme yapın.

3] : UPDATA.APP (indirdiğimiz dosya) dload klasörü oluşturup içine atalım. Bazen update sd zip oluyor. Ama her zaman dload klasörünün içinde olmalıdır.

4]: Hazıra kartında dload klasörü oluşturup yazılımı içine atıyoruz.

5]:Hafıza kartını telefona takıktıktan sonra menu-ayarlar, sistem güncellemeleri -> SD card upgrade -> confirm -> upgrade, backup data, select the backup data; upgrade.

Veya cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve açma power basılı tutun. Huawei logosu gözüktüğü anda elimizi power tuşundan çekiyoruz. Ses açma ve ses kısma yazılım yükleme ekranı gelince çekiyoruz.

Veya telefonun arama ekranından
* # * # 2846579 # * # *
> ProjectMenu-> Yazılım Yükseltmesi-> SDCard Yükseltmesi-> Tamam
Şuanda sd cartı biçimlendirdim verdiğiniz dosyayı içine atıyorum böyle bi deneyim sabahtan belli bakıyorum sd cartı exfat şeklinde biçimlendirilme yapılması gerekliymiş sanırım